Ελλάδα

Σύλληψη τράπερ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ προσπαθούσε να κλέψει βαλίτσες επιβατών

Ο νεαρός τράπερ ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η σύλληψη έγινε μόλις οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να κλέψει βαλίτσες…

Σε περιπέτειες μπήκε τράπερ, που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Διαπιστώθηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει δύο βαλίτσες επιβατών. Οι κινήσεις του όμως καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Πλέον καλείται να εξηγήσει τα όσα έκανε και τα όσα δείχνει το οπτικό υλικό, με τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορορίες του newsit.gr ο τράπερ εργάζεται στον αερολιμένα των Σπάτων, σε εταιρεία με αντικείμενο τις μεταφορές αποσκευών και όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έβαλε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου δύο βαλίτσες σε καρότσι, με σκοπό να τις αφαιρέσει.

Τις σκέπασε, με προφανή σκοπό να τις κλέψει. Όμως τα «ηλεκτροινικά μάτια» της ασφάλειας τον τσάκωσαν και έτσι ο μακρυχέρης τραπερ συνελήφθη για απόπειρα κλοπής.

Πηγή: www.newsit.gr

Related posts

Ελευσίνα: Καταδίωξε με ΙΧ την πρώην σύντροφό του και την εμβόλισε 7 φορές

admin1

Δημήτρης Σταρόβας: Βρήκε από την εντατική – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

admin1

Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ στη Μαβίλη – Στάση εργασίας στην Αττική και 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια

admin1

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies